Cocobis

Celine

Celine

Celine Vipiana només tenia 30 anys quan va crear la seva marca "Celine". Era l'any 1945, i la Segona Guerra Mundial acabava de finalitzar.
El negoci va començar com un servei de calçat a mida per a nens. En poc temps, les seves boutiques van començar a expandir-se per Paris. Els seus clients més prestigiosos la van persuadir per crear sabates "Alta Costura" pels seus fills, i animada per aquest èxit, va començar a realitzar sabates per dones. L'any 1960 va crear la primera línia d'articles de pell i accessoris, la qual va derivar de manera natural cap a una col·lecció de "roba esportiva" l'any 1968. Celine va començar a defensar la idea de l'elegància parisenca, basada en el seu "savoir-faire" i treballant amb materials d'excel·lent qualitat.
Avui en dia, aquest mateix esperit es veu reforçat pel director artístic Hedi Slimane a través dels seus tallers al carrer 16, rue Vivienne. Combinant la línia "ready-to-wear" i els accessoris, els seus dissenys "Haute Couture" mostren les meticuloses possibilitats de l'artesania francesa a través dels productes Celine. Per a celebrar aquesta herència, retorna el monograma "Triomphe", un símbol de la casa Celine des de 1971.

Descobreix la millor selecció de Celine a Coco Bis Andorra.

pinteresttumblr-logoinstagram-logofacebook-letter-logo