Cocobis

Incentive Cashmere

Incentive Cashmere

Durant més de 35 anys, Stephan Dietz ha treballat amb èxit en el negoci de la moda. Després de col·laboracions a llarg termini amb dissenyadors de renom internacional, fa 14 anys va decidir fundar la seva pròpia marca “INCENTIVE! Cashmere”. Les seves col·leccions reflexen molts anys d'experiència, una identitat forta i única i la seva preferència pels millors estàndards de qualitat: els seus dissenys són de tendència, atemporals i moderns al mateix temps.
"INCENTIVE! Cashmere” és una veritable empresa familiar la qual emplena de passió els seus dissenys i el desenvolupament de les seves col·leccions. Amb la seva gran atenció als detalls, desenvolupen dissenys luxosos únics i peces bàsiques desitjades per dones de totes les edats i tipus. Tot el que fan es centra en la teva sensació de benestar i confort. No importa quin disseny o color triïs, amb cada peça experimentaràs una sensació de cashmere únic i incomparable, els seus dissenys són addictius!
El seu objectiu és poder oferir els seus magnífics productes a bon preu: fabriquen exclusivament a Itàlia amb el millor cashmere refinat de cabells llargs amb una longitud de fibra de 2/28000. Aquest tipus de cashmere és únic i, per tant, d'una qualitat molt alta. L'avantatge decisiu d'aquesta mena de cashmere és que els seus models sempre es mantenen en forma i que es tornen més bonics amb el temps.

pinteresttumblr-logoinstagram-logofacebook-letter-logo