Cocobis

Paris Texas

Paris Texas

Paris Texas és una marca de calçat italiana fundada l’any 2015. La seva essència es basa en el concepte de contrastos, tal com el seu nom indica. Aquest concepte de contrast s'aprecia en els seus dissenys sofisticats realitzats amb materials atrevits. Tot el procés de creació es realitza a Itàlia, és una marca 100% Made in Italy.
Les creacions es dissenyen entorn del concepte de llibertat d'expressió, de manera que la usuària pugui expressar el seu estat d'ànim i actitud a través del seu calçat, jugant amb dissenys versàtils presentats en una àmplia gamma de materials i colors.
Amb l'objectiu de desactualizar l'hàbit comú de separar el vestuari de treball i d'oci, aconsegueixen que els seus dissenys es puguin combinar amb un parell de jeans i samarreta bàsica per a una aparença casual i desenfadada, així com amb un vestit de nit més elegant i sofisticat.
La seva missió és simplificar i millorar la vida dinàmica i activa de les dones modernes, sofisticades, treballadores i fortes. La moda ha de ser fàcil i còmoda, sense esforç. D'això es tracta Paris Texas, contrastos sòlids els quals permeten a les seves clientes que se senti encara més segures, poderoses i genials en qualsevol ocasió.

pinteresttumblr-logoinstagram-logofacebook-letter-logo