Cocobis

Saint Laurent

Saint Laurent

Fundada l'any 1961, Yves Saint Laurent és una de les cases de moda més importants del segle XX. Inicialment "Maison d'haute couture", l'any 1966 Yves Saint Laurent revoluciona els vincles entre la moda i la societat gràcies a la creació de peces de gamma alta produïdes a major escala que les col·leccions exclusives.
Des de la seva creació, Yves Saint Laurent exerceix una influència que s'estén més enllà del món de la moda. Amb el pas dels anys, el seu fundador, el dissenyador Yves Saint Laurent, es va imposar com una de les majors personalitats i un dels majors creadors del seu segle.
L'esperit revolucionari que caracteritza l'ADN de la Casa va ser precursor en el seu camp. L'estatus plenament establert de Saint Laurent com a "maison de couture" de primera línia es distingeix per una identitat molt individual i uns codis afirmats que romanen atemporals.

A l'abril de 2016, Saint Laurent anuncia el nomenament d'Anthony Vaccarello com a director artístic. Lligat naturalment a l'esperit de la marca per la seva creativitat, des de la seva arribada va contribuir àmpliament a implantar una visió altament desitjable.
Elegants i modernes, les col·leccions d'Anthony Vaccarello són un homenatge a París, al taller i al "savoir-faire" de la maison.
Des del seu nomenament, el creador va adoptar una estratègia a 360°, impulsant la dinàmica de Saint Laurent amb determinació, enfortint cada vegada més la seva presència en la imaginació col·lectiva i desenvolupant una visió global i orientada cap al futur.

pinteresttumblr-logoinstagram-logofacebook-letter-logo