Cocobis

Jil Sander

Jil Sander

JIL SANDER és l'epítom de la modernitat i la sofisticació. La seva dedicació incondicional al disseny contemporani combina elegància i puresa amb materials innovadors i una artesania excepcional. El refinament dels talls i la perfecció dels detalls donen forma a una figura que es destaca per la seva fe inconfusible en l'excel·lència i el més alt estàndard de qualitat.
Fundada l'any 1968 per Jil Sander, la casa de moda va presentar la seva primera col·lecció femenina a Hamburg en 1973. La col·lecció presentava roba de luxe per a una nova generació de dones empresàries, treballadores i independents. L'any 1994 es va inaugurar el primer showroom de la marca a Milà i més tard es va convertir en la seu creativa i operativa del grup.
El 7 d'abril de 2017, Lucie i Luke Meier van ser nomenats directors creatius de la marca. Amb la sensibilitat creativa de la puresa aerodinàmica, la marca ha aconseguit modernitzar els conceptes tradicionals de luxe i elegància i continua enriquint el món de la moda amb la seva qualitat excepcional.

pinteresttumblr-logoinstagram-logofacebook-letter-logo